We zijn je graag van dienst op regelmatige basis, maar ook als er éénmalig even wat orde in de chaos moet worden geschapen...

Bedrijfsnetwerk

We helpen graag met het plannen en realiseren van je bedrijfsnetwerk. Hierbij nemen we zowel de servers als werkplekken voor onze rekening, waarbij het mogelijk is deze (gedeeltelijk) in de cloud onder te brengen. Als er branchespecifieke software wordt gebruikt dan zien we dit als een uitdaging. Mocht er voor worden gekozen om enkel de servers in de cloud onder te brengen, dan maken we deze bereikbaar door een VPN verbinding op te zetten van het bedrijfsnetwerk naar het cloudnetwerk. Zodat je hier in de praktijk niets van merkt. Ook wel bekend als site-to-site verbinding.

WiFi

Niet alleen kun je zelf vaak niet meer goed werken zonder WiFi, ook klanten gaan er doorgaans vanuit dat er een goede WiFi-verbinding is. Wij helpen je met het opzetten WiFi en brengen bij voorkeur ook een scheiding aan tussen WiFi voor klanten en WiFi voor eigen gebruik.

Werken op afstand

Thuiswerken of "even iets doen" terwijl je onderweg bent is tegenwoordig heel gewoon. Bij voorkeur heb je dan natuurlijk alle gegevens en programma's beschikbaar die je nodig hebt om te kunnen werken. Wij helpen je met het opzetten van een VPN verbinding naar kantoor of servers in de cloud zodat je er altijd en overal bij kunt.

Remote desktop

Een computer op kantoor, een computer thuis en/of een laptop voor onderweg? Op al deze systemen zou je de software kunnen installeren die je dagelijks nodig hebt om je werk te kunnen doen. Nog makkelijker is het om een virtuele computer in de cloud te hebben waar al deze software op staat en waar je altijd bij kunt, toch? Ook hier helpen wij graag bij.

Producten waar we graag mee werken

We werken graag met pfSense, Synology, TrueNAS, Ubiquiti/Unifi.

Daarnaast hebben we kennis van diverse Microsoftproducten en Linuxdistributies.